Kategorie 'N Beter jy

27 dinge wat my op pad hou
'N Beter jy

27 dinge wat my op pad hou

Motivering vir die lewe Ek het nog nie my volle potensiaal bereik nie. Ek leef nog nie die lewe van my drome nie. Ek het nog nie 'n maat gevind om mee te deel nie. Maar dit beteken nie dat hy nie gelukkig is nie. Want ek is in baie opsigte. Ek is gelukkig, want ek sien die geleenthede wat daar is.

Lees Meer

'N Beter jy

4 maniere om afguns te gebruik vir persoonlike groei

'Om afguns te oorkom, moet u dit sien wat dit is: 'n ontevredenheid met uself.' Joan Didion Hulle sê altyd dat "kyk nie na wat u het nie, maar na alles wat u reeds het." Ek erken dat dit 'n baie wyse raad is en dat ons almal gelukkiger sou wees as ons dit volg. Maar ek besef ook dat hierdie oplossing ver van voldoende is.
Lees Meer
'N Beter jy

25 dinge wat voor die nuwe jaar moet uitloop

20196 is verby en Nuwejaar is net om die draai. Baie van ons hoop om te fokus op al die goeie wat met ons gebeur het, om te leer van die slegte en in die komende jaar te verbeter. Kortom, eindig die jaar met styl. Dit is nou die perfekte tyd om die verkeerde dinge wat ons hierdie jaar gedoen het, opsy te sit.
Lees Meer
'N Beter jy

27 dinge wat my op pad hou

Motivering vir die lewe Ek het nog nie my volle potensiaal bereik nie. Ek leef nog nie die lewe van my drome nie. Ek het nog nie 'n maat gevind om mee te deel nie. Maar dit beteken nie dat hy nie gelukkig is nie. Want ek is in baie opsigte. Ek is gelukkig, want ek sien die geleenthede wat daar is.
Lees Meer